Företrädare

Företrädare
EF
Oppositionsråd, Nyköping

Oppositionsråd och gruppledare för Nya Moderaterna i Nyköping.

Min tro på människans möjligheter och min vilja att vara med och påverka det samhälle vi lever i utgör grunden för min politiska ambition. Jag tror på frihet. På varje människas rätt till friheten att själv forma sitt liv. Mitt uppdrag som politiker är att skapa de bästa förutsättningarna för människor att göra just det. Därför är valfrihet ett ledord för mig – beslut som rör människors vardag ska i större utsträckning tas kring köksbord än kring sammanträdesbord.

Jag vill se ett Nyköping där kommunen fokuserar på sina kärnverksamheter – skola, vård och omsorg – och skapar möjlighet för privata krafter att utveckla ett blomstrande näringsliv. Såväl på landsbygd som i stad.Det är företagen som skapar jobben och alla som jobbar bygger vår gemensamma välfärd. Därför är det viktigt att skapa goda förutsättningar för företagande i vår kommun.

Jag vill se ett Nyköping där vi uppmuntrar och tillvaratar människors talanger. Där vi med sunda värderingar skapar lika möjligheter för alla att påverka sin vardag. Därför är jämställdhet och integration viktiga fokusfrågor för mig. 

Snabbfakta om Anna

Bor:
Sjösa, utanför Nyköping.
Familj: man och två barn.

Telefon mobil: 072-733 04 03
E-post: anna.afsillen@moderaterna.se

Nuvarande kommunala uppdrag:
Kommunstyrelsen - 2:e vice ordförande
Kommunfullmäktige - oppositionsråd
Regionfullmäktige: - ledamot

 

 

 

Anna på Facebook

Anna på Twitter