Ahmad Eid vald som nytt förstanamn på Nyköpingsmoderaternas kommunlista

Nyköpingsmoderaternas stämma har fastställt Moderaternas valsedel för kommande mandatperiod. Ahmad Eid toppar listan. Nu står ett starkt och taggat moderat redo inför valrörelsen.

–Jag är väldigt glad och tacksam för det fina förtroendet jag har fått. Nu ser jag fram emot att kavla upp ärmarna och tillsammans med vårt starka lag arbeta för Nyköpingsbornas bästa, säger Ahmad Eid som därmed är Nyköpingsmoderaternas kandidat till posten som kommunstyrelsens ordförande i Nyköping.

– Vi har haft en väldigt trevlig stämma som enhälligt klubbade nomineringskommitténs förslag till beslut. Nu ser vi fram emot valrörelsen. Ett stort grattis till vårt förstanamn Ahmad Eid, jag är övertygad om att han kommer göra en väldigt bra insats för hela Nyköping, säger Tommy Jonsson, föreningsordförande för Nyköpingsmoderaterna.

–Jag står helhjärtat bakom Ahmad som förstanamn för Nyköpingsmoderaterna. Jag ser fram emot att jobba brett för Södermanlands bästa, och jag är jätteglad att fortsatt också vara en del av det moderata laget här i Nyköping, säger Anna af Sillén som är oppositionsråd i Nyköping och riksdagskandidat för Sörmland inför valet.

Här kan du ladda ned valsedeln: (länk till pdf)

Ahmad Eid Tommy Jonsson Anna af Sillén (M)

Häng med på resan 2023.
Bli medlem idag!

Bli medlem